Werkt het ergonomische iPillow hoofdkussen écht?

Werkt het ergonomische iPillow hoofdkussen écht?

admin No Comments
  Uncategorized

Voor velen kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen, vooral als uw kussens u niet dat comfortabele gevoel dat u wenst geven. Als er voortdurend nekklachten zijn en u zich voortdurend moet aanpassen in bed, kan dit een goede nachtrust in de weg staan, vooral als u overstelpt wordt met stress en spanning.

Terwijl sommigen van ons de zoektocht van het perfecte kussen al helemaal hebben opgegeven, hebben anderen misschien forse prijskaartjes betaald voor het ultieme comfort. Persoonlijk heb ik beide meegemaakt. Als dit voor u bekend klinkt, verlies dan niet de hoop, er zijn veel mogelijkheden om je te helpen de slaap te krijgen die je verdient.

Bij het zoeken naar een ergonomisch hoofdkussen is het belangrijk om na te denken over de structuur ervan en over wat het beste voor je werkt. Variërend van koele gels tot stevig schuim, er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Meestal wilt u dat het kussen zich gemakkelijk aan uw vorm aanpast en nek- en schoudersteun biedt.

Een optie die we momenteel hebben bekeken is het iPillow Premium Ergoline hoofdkussen. Niet alleen heeft dit kussen veel positieve beoordelingen, maar het heeft ook een bijna perfecte beoordeling (8.7/10) en een prijs die de bank niet zal breken. Oorspronkelijk was de prijs €79,95, maar kost nu tijdelijk €49,95. Ook bieden ze gratis verzending aan.

 

Dit kussen is gemaakt van gecertificeerd traagschuim en biedt de hele nacht door ultiem comfort – vooral voor warme slapers. Met een koelende gel kunt u op dit kussen rekenen om de temperatuur te helpen reguleren en de druk te verlichten. Bovendien is het vochtafvoerend.

Het heeft niet alleen de kwaliteiten om u een rustgevende slaap te geven, maar het is ook ontworpen met technologie die de ventilatie van het traagschuim kan verbeteren en de zachtheid van het kussen in tact kan houden. Door de combinatie van een verkoelend effect en een ultra-ademend kussen kunt u ’s ochtends zonder pijn genieten van de dag

“Deze kussens hebben mijn slaap en mijn fitheid enorm verbeterd” schreef een vijfsterrenrecensent.”. Ik had moeite om me op mijn draai te vinden in bed, het was moeilijk om te slapen en ik werd wakker met lichte pijn in mijn nek. Ook werd ik, omdat ze zo plat waren, elke ochtend duizelig als ik uit bed kwam. Het iPillow kussen heeft ervoor gezorgd dat ik beter slaap en fitter wakker wordt. Ik hou ervan! Ze zijn comfortabel, geven me steun, zien er beter uit op het bed, en het beste van alles is dat ik niet duizelig ben geworden sinds ik de nieuwe kussens heb gekregen.”

Bij de aankoop van dit product is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat uw lichaam zich in het begin misschien moet aanpassen aan dit product. Het kan zelfs tot vijf dagen duren voordat u volledig kunt genieten van een nieuw gekocht kussen. Misschien leuk om te weten is dat je bij iedere bestelling een gratis e-book krijgt waarin de beste slaaptips krijgt. Dit heeft mij enorm geholpen met rustiger worden voordat ik ging slapen.

“Dit kussen werkt,” deelde een andere tevreden slaper, “Ik heb dit kussen gekocht, want als ik op een bepaalde manier slaap, word ik wakker met nekklachten en/of hoofdpijn. Sinds ik dit kussen gebruik heb ik nauwelijks nog pijn. Ik kan zowel op mijn rug als op mijn zij slapen en het heeft een goede ondersteuning voor mijn nek. Het was even wennen, want het is moeilijker dan mijn oude kussen, maar niet oncomfortabel.

Al met al zien wij goede ervaringen en beoordelingen.
Wij gaan de komende tijd het kussen uitproberen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Weltrusten 😉

Consumenten stappen massaal over op andere zorgverzekering na deze uitgelekte tips

Lieke No Comments
  Uncategorized

Veel mensen vinden overstappen van zorgverzekering eng. Dit is echter nergens voor nodig. Je wilt natuurlijk kosten besparen door minder premie te betalen, maar je wilt ook geen peperdure rekening ontvangen als je wel wat overkomt. Wij helpen je graag met het afsluiten van de beste zorgverzekering via deze 7 onmisbare tips!

1. Verhoog je eigen risico en bespaar op je premie

Het minimale bedrag voor je eigen risico bedraagt € 385. Door je eigen risico te verhogen tot een maximum van € 885; ga je geld besparen op je premie!

Hoe dan?

Zoals je in de tabel hierboven kunt zien, bespaar je gegarandeerd geld op je premie. Echter loop je wel het risico dat je tot € 885 zelf moet betalen wanneer je iets overkomt.

Waarom raden wij deze strategie dan nog steeds aan?

Het voorbeeld hieronder geeft de situatie van Jan weer. Jan is 21 jaar en sluit de goedkoopste basisverzekering af met een eigen risico van € 885. Hij doet dit in dit geval bij Anderzorg. Hij bespaart bij deze maatschappij 275 euro aan premie er jaar op het eigen risico. Helaas overkomt Jan voor het eerst in 3 jaar iets, waardoor hij € 600 aan eigen risico moet betalen. Hij had hiervan sowieso al € 385 zelf moeten betalen, ook als hij zijn eigen risico niet had verhoogd.

Doordat Jan zijn eigen risico heeft verhoogd naar € 885, moet hij de overige € 215 ook zelf betalen. Uiteindelijk bespaart Jan toch 60 euro doordat hij meer heeft bespaard op zijn premie dan dat hij (extra) heeft uitgegeven aan zorgkosten.

Dit wil natuurlijk wel zeggen dat wanneer je onverwachts toch hoge zorgkosten maakt, je deze kosten zelf moet kunnen betalen. Het is dus altijd verstandig om hetgeen je maandelijks bespaart op je spaarrekening, opzij te zetten voor het geval je het dringend nodig hebt.

2. Besparen op de aanvullende verzekering

Heb je meer nodig dan alleen de basisverzekering? Je kunt dan ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Met een aanvullende verzekering kun je bijvoorbeeld vergoedingen krijgen voor de tandarts wanneer deze kosten hoog oplopen. Kijk dus goed naar wat je aankomend jaar nodig hebt.
Hieronder vind je een aantal tips voor het kiezen van een aanvullende verzekering.

→ Besparen op je tandartsverzekering

Wanneer je jaarlijks of halfjaarlijks voor een consult naar de tandarts gaat, is het raadzaam om je tandartskosten niet mee te verzekeren. De premie overtreft dan namelijk de kosten van de tandarts. Ga je vaker naar de tandarts voor een duurdere ingreep? Bekijk dan goed welke aanvullende verzekering voor jou het beste past.

Besparen op fysiotherapie

Is sporten niet jouw allergrootste hobby, maar voel je je nog wel fit, dan is het uiteraard niet nodig om een verwerking voor fysiotherapie af te sluiten. Ben je al wat ouder of een echte sportfanaat? Wellicht is een aanvullende verzekering voor jou dan noodzakelijk. Verwacht je hoge kosten voor de fysiotherapie? Stem dan de zorgverzekering hierop af.

Besparen op je bril of lenzen

Draag je lenzen of een bril, maar zijn er geen andere zaken waarvoor je een aanvullende dekking nodig hebt? Verzeker je bril dan niet!

Hoezo dan?

Een aanvullende verzekering voor je bril en/of lenzen zijn vaak gebundeld met andere dekkingen en vergoedingen als buitenlanddekking of fysiotherapie. Voor ieder van de vergoedingen betaal je een premie. Wanneer je alleen een aanvullende verzekering wilt voor je bril, betaal je ook veel premie voor dekkingen die je niet gaat gebruiken. Dit zorgt er doorgaans voor dat het goedkoper is om je bril zelf te betalen dan om een vergoeding ervoor te ontvangen via een zorgverzekeraar.

3. Verzeker je gezinsleden mee

Heb je kinderen onder de 18? Verzeker deze dan mee in de polis van de ouder met de meest uitgebreide dekking. Op deze manier is je kind gratis het beste verzekerd.
Ben je 18 jaar of ouder. Vergelijk er dan op los en kies vervolgens de goedkoopste verzekering.

4. Check of je niet dubbel verzekerd bent

Heb je een doorlopende reisverzekering inclusief medische kosten in het buitenland? Waarschijnlijk ben je dan al verzekerd voor onverwachte zorgkosten in Europa of Wereldwijd. Het is dus verstandig om te kijken of hiervoor nog een aanvullende verzekering nodig is.
*Een reisverzekering vergoedt alleen de kosten wanneer je op vakantie bent

5. Bekijk of je recht hebt op zorgtoeslag

Mensen denken vaak dat ze geen recht hebben op zorgtoeslag. Toch kan dit wel het geval zijn en dit kan jaarlijks tot wel € 1128 per persoon besparen. Om recht te hebben op een zorgtoeslag, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk deze voorwaarden via de Belastingdienst.

6. Verzeker niet via een collectief

Ooit van collectief verzekeren gehoord? Deze manier van verzekeren werkt net als een groepskorting. Wanneer alle verzekerden hetzelfde pakket afsluiten, biedt de verzekeraar korting aan. Deze pakketten zijn vaak behoorlijk uitgebreid. Verwacht je dat je weinig aanvullende zorg nodig hebt? Dan is het in de meeste gevallen goedkoper om je eigen zorgverzekering af te sluiten.

7. Vergelijk zorgverzekeringen via onze slimme vergelijker

Wil je graag een goedkopere zorgverzekering, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Vergelijk dan de zorgverzekeraars dan hier met elkaar.

Hoe dan?

Door bij een vergelijker je gegevens in te vullen, worden alle verzekeraars met elkaar vergeleken. Hieruit komt vervolgens een lijstje met de goedkoopste en best gekwalificeerde polissen. Dit zal het kiezen een stuk eenvoudiger maken.

BONUS TIP : Voordelig verzekeren als student

Als student heb je waarschijnlijk niet zoveel zorg nodig. Mocht dit het geval zijn, dan is het goedkoper om je eigen risico op maximaal te zetten en het bespaarde bedrag maandelijks opzij te zetten voor het geval er toch iets gebeurt. Zo kun je tot wel € 275 per jaar besparen bij sommige verzekeraars!

 

VERGELIJK NU EN BESPAAR MEER DAN € 365

Met dit kleine apparaat kunt u uw huis met uw smartphone beveiligen

Lieke No Comments
  Nieuws

Wist je dat er iedere 3 minuten ergens in Nederland een inbraak gepleegd wordt? En wist je dat de meeste woninginbraken niet in dure wijken gepleegd worden maar juist bij normale (rijtjes)woningen? Reden genoeg om je eens te verdiepen in hoe je jouw huis en eigendommen beter kan beveiligen.

Is jouw huis veilig genoeg?

“Ik dacht dat een slim alarmsysteem alleen maar betaalbaar was voor rijke mensen, dit bleek absoluut niet waar te zijn.”

Wat is een slim alarmsysteem?
Voor veel mensen ziet een alarmsysteem eruit als een kleine, elektronische doos die op de muur van je huis zit.

Toch is dit kleine apparaatje veel meer dan slechts een doosje: zo bevat het sensoren bij ieder toegangspunt tot jouw huis. En worden alle geluiden, zelfs het geluid van brekend glas, herkend.

Alle gegevens die het alarmsysteem opslaat, worden gedeeld door middel van een app op je smartphone. Het is nu dus mogelijk om je huis en bezittingen in de gaten te houden, terwijl je op vakantie bent!

Klik op uw provincie op deze landkaart om te weten of u in aanmerking komt voor 40% korting consumentenvergelijker

U kunt ook hier klikken:

Wat zijn de voordelen?

Betrap jij jezelf er wel eens op dat je door je huis aan het lopen bent om nog een extra keer te controleren of je alle deuren en ramen wel hebt gesloten? Dit doe je vaak uit gewoonte en om er helemaal zeker van te zijn dat je niets bent vergeten. Je wilt je natuurlijk niet bang voelen in je eigen huis en zoekt dus naar een betere manier om je gedachten tot rust te laten komen.

Gelukkig is de oplossing hiervoor erg simpel. Door een slim alarmsysteem te bevestigen, kan dit al voor gemoedsrust zorgen. De beveiliging van jouw meest dierbare spullen is onbetaalbaar. En je bent nu ook werkelijk in staat om hier iets aan te doen.

Je huis beschermen tegen inbrekers is een van de belangrijkste voordelen van een alarmsysteem. Wat veel mensen niet weten, is dat slimme alarmsystemen ook als een brandalarm fungeren en daarnaast lekkages kunnen detecteren.

Je moet nu wel heel gek zijn als je nu geen alarmsysteem overweegt.

Iedereen koopt intelligente alarmen

Twijfel je toch nog na deze uitleg? Vraag dan eens iemand die een slim alarmsysteem heeft geïnstalleerd en ze zullen je vertellen dat ze niet meer zonder dit handige apparaat kunnen.

Als je je dierbaren en je huis wilt beschermen tegen brand, inbrekers en waterlekken, en daarnaast ook nog eens geld wil besparen, vergelijk dan het massale netwerk aan lokale leveranciers van beveiligingssystemen hieronder.

Hoe kan ik mijn familie en mijn huis beschermen?

Wanneer je nog niet helemaal gerust bent, kun je je huis 24/7 tegen inbrekers beschermen met behulp van een alarmsysteem. Deze nieuwe systemen garanderen je bescherming terwijl je zelf niet thuis bent, en misschien wel het belangrijkste, terwijl je zelf ligt te slapen.

Deze nieuwe systemen bieden niet alleen totale gemoedsrust, maar zijn ook nog eens een effectieve manier om inbrekers af te schrikken en zijn daarnaast in staat om brand en gaslekken te bespeuren.

Verisure geeft je de mogelijkheid om het grote aanbod aan alarmsysteem leveranciers te vergelijken. Op deze manier kun je een systeem kiezen dat het beste bij je past. Zij geven nu tijdelijk 40% korting.

Om van de 40% korting gebruik te maken volgen hier de stappen:

Stap 1: Klik op uw locatie op de kaart
Stap 2: Beantwoord enkele simpele vragen
Stap 3: Ontvang op een GRATIS en vrijblijvende offerte op maat

 

Steeds meer Nederlanders ‘vergeten’ uitvaartverzekering af te sluiten

Lieke No Comments
  Nieuws

Wanneer iemand in Nederland komt te overlijden terwijl deze geen uitvaartverzekering heeft, worden de kosten meestal betaald door de nabestaanden. De nabestaanden zijn hierbij dus als het ware verplicht om de uitvaart te betalen. De prijs van een gemiddelde uitvaart was in 2017 rond de 7.000 euro. Door deze absurd hoge bedragen, kunnen veel nabestaanden hierdoor in de financiële problemen raken.

Zo’n 90% van de Nederlanders ziet het afsluiten van een uitvaartverzekering dan ook als zijn of haar morele plicht. Tegenwoordig kan dit online erg snel geregeld worden bij verschillende bekende uitvaartverzekeraars.

Wat is een uitvaartverzekering?

Het overlijden van een dierbare krijgt hierdoor dus niet alleen een emotionele gebeurtenis, maar er ontstaan ook een hoop financiële consequenties. Bereken via de uitvaartkostencalculator van o.a. Monuta heel eenvoudig hoeveel jouw uitvaart op basis van jouw wensen kost. Dit is dan ook de reden van het ontstaan van uitvaartverzekeringen.

“Grootste uitvaartverzekeraar in Nederland is Yarden.  Gemiddelde premie ca. 8,39 per maand. Kinderen zijn gratis meeverzekerd.”

Een uitvaartverzekering is in zekere zin bijzonder omdat het de enige verzekeringen zijn waarvan je zeker weet dat ze ze ooit uit zullen keren. Hierbij gaat het niet om het risico van overlijden, maar om de zekerheid dat de uitvaart betaald kan worden en dat dus een van de nabestaanden toegang zal krijgen tot de rekening. Door maandelijks een klein bedrag te storten als verzekeringspremie heb je de zekerheid dat de kosten voor jouw uitvaart en/of van de uitvaart van je naaste familieleden betaald zullen worden.

Voor wie is een uitvaartverzekering belangrijk?

Iedereen kan een uitvaartverzekering afsluiten bij verschillende uitvaartverzekeraars. Je kunt dit ook doen voor een ander, dat geldt voor zowel kinderen als ouderen. In Nederland is het afsluiten van een uitvaartverzekering niet verplicht, dit is bij een zorgverzekering bijvoorbeeld wel verplicht. Toch heeft zo’n 70% van de Nederlands wel een betreffende verzekering voor hun uitvaart afgesloten.

“Om nabestaanden niet met de financiële gevolgen van een begrafenis op te zadelen ziet zelfs ruim 90 % van de Nederlandse volwassenen het als een morele plicht om een uitvaartverzekering af te sluiten.”

Uitvaartverzekering voor uw kinderen

Het laatste waar je aan wilt denken is aan het overlijden van jouw kind. Dit is misschien wel het ergste wat je als ouder kan overkomen. Toch is het verstandig om na te denken over een uitvaartverzekering. U voorkomt hiermee dat de gehele uitvaart zelf door u betaald moet worden.

Bij sommige uitvaartverzekeraars (o.a. Yarden) zijn kinderen zelfs gratis meeverzekerd! Andere uitvaartverzekeraars rekenen een kinderpremie als kind(eren) worden meeverzekerd. Op latere leeftijd kan deze verzekering dan met dezelfde dekking door je kinderen worden overgenomen.

Uitvaartverzekering kiezen

Voor veel mensen klinkt het afsluiten van een voordelige uitvaartverzekering als een vervelende of lastige klas. Toch is het zoeken van de juiste uitvaartverzekering al met slechts enkele stappen voltooid! Tegenwoordig gaat alles online en je hebt het binnen 5 minuten eigenlijk al geregeld.

  

Uitvaartverzekering voor senioren

Het vergelijken van een uitvaartverzekering voor senioren is een lastig onderwerp omdat niet alle uitvaartverzekeraars senioren willen verzekeren. Ouderen hebben namelijk een grotere kans om eerder te overlijden dan jonge mensen. Dit is dan ook de reden dat de meeste verzekeraars vaak alleen mensen onder de 70 jaar en sommigen zelfs alleen maar onder de 65 jaar willen verzekeren. Mocht je als senior je willen verzekeren kan dat o.a. bij Yarden en Monuta.

Een paar verzekeraars accepteren wel senioren. Je moet hierbij wel rekening houden met het feit dat uw premie hoger uitvalt dan wanneer u de verzekering al op jongere leeftijd had afgesloten. De verzekeraar loopt namelijk een groter risico op uitkeren dan bij jongere mensen.

Te jong voor een uitvaartverzekering?

De meeste mensen zijn (gelukkig) nog niet bezig met hun eigen overlijden. Zeker niet wanneer je te jong bent. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met het afsluiten van je uitvaartverzekering. Bij hen geldt namelijk; hoe jonger je bent, hoe lager de premie! Een aantal verzekeraars geven zelfs hoge kortingen aan jongere mensen. Het risico dat een jonger iemand overlijdt is namelijk een stuk kleiner dan wanneer iemand ouder is. Als jongeren een uitvaartverzekering afsluiten kan o.a. hier en hier.

22 september 2018 Advertorial

Gek maar slim. Deze truc levert je direct geld op. Je hoeft zelf niets te doen!

admin No Comments
  Uncategorized

Wanneer u al langer dan 1 jaar bij dezelfde energieleverancier klant bent heeft u zeer waarschijnlijk een veel te hoog energietarief. Daardoor betaalt u meer dan nodig is, dit bedrag kan makkelijk oplopen tot wel € 490,00 per jaar. In dit artikel geven we u de meest belangrijke tip die u kunt gebruiken om gemakkelijk te besparen op uw energiekosten.

energiekosten besparen

 

Vergelijk ieder jaar energietarieven
Huishoudens die bijna nooit of nooit hun energietarieven vergelijken schuiven de energiemaatschappijen en belastingdienst honderden miljoenen per jaar extra toe.

Dit is dan ook de reden dat energiemaatschappijen liever niet willen dat u regelmatig controleert of uw energietarief te hoog is. Want zolang u als klant niets doet, kunnen zij stilzwijgend het hogere tarief blijven berekenen.

U kunt tegenwoordig heel eenvoudig een lager energietarief krijgen zonder hier veel voor te doen. Een van de meest gebruikte manieren is om gebruik te maken van onze gratis energievergelijk-service. Hiermee kan ieder huishouden in Nederland een gratis tariefcontrole doen.

Voordelen van onze service:

✔ Betrouwbaar en snel vergelijken
✔ Eenvoudig en snel afsluiten
✔ Klantbeoordeling: 9.4

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens hier invullen en wij checken voor u of u op dit moment teveel betaalt, welke energiemaatschappij het beste bij uw energieverbruik past en hoeveel u kunt besparen. Wij hebben inmiddels al voor meer dan 100.000 euro’s bespaard!

consumentenvergelijker

Onze bespaarservice is geheel gratis en levert huishoudens tot wel €490,00 euro per jaar op. Het is dus altijd slim om een tariefcontrole te doen want dit houdt u, maar ook de energiemaatschappij scherp.

Onze consumentenservice is tot het einde van het jaar in elke gemeente in Nederland actief.

 

KLIK EN BESPAAR DIRECT TOT € 495

zorgverzekering vergelijken, abonnementen vergelijken

Vergelijk ja of nee?

admin No Comments
  Nieuws

Vergelijken en de juiste deal vinden is nog niet zo gemakkelijk als het klinkt. Natuurlijk weet je als geen ander dat je geen appels met peren moet vergelijken, maar wat nou als je van aanbieder wilt veranderen? Is een lijstje met voor en nadelen dan genoeg? Of moet je verder kijken dan je neus lang is? Misschien zit je eigenlijk toch wel prima waar je nu zit? Ik hoor je al denken; wat een gedoe! Door gebruik te maken van de slimme vergelijkers op onze website heb je binnen no-time een goed overzicht van de aanbieders die je mogelijk iets beter kunnen bieden. Probeer het, het is gratis!

Je kunt  bij ons gebruik maken van de volgende diensten:

Theme Tweaker by Unreal