Met dit kleine apparaat kunt u uw huis met uw smartphone beveiligen

Met dit kleine apparaat kunt u uw huis met uw smartphone beveiligen

Lieke No Comments
  Nieuws

Wist je dat er iedere 3 minuten ergens in Nederland een inbraak gepleegd wordt? En wist je dat de meeste woninginbraken niet in dure wijken gepleegd worden maar juist bij normale (rijtjes)woningen? Reden genoeg om je eens te verdiepen in hoe je jouw huis en eigendommen beter kan beveiligen.

Is jouw huis veilig genoeg?

“Ik dacht dat een slim alarmsysteem alleen maar betaalbaar was voor rijke mensen, dit bleek absoluut niet waar te zijn.”

Wat is een slim alarmsysteem?
Voor veel mensen ziet een alarmsysteem eruit als een kleine, elektronische doos die op de muur van je huis zit.

Toch is dit kleine apparaatje veel meer dan slechts een doosje: zo bevat het sensoren bij ieder toegangspunt tot jouw huis. En worden alle geluiden, zelfs het geluid van brekend glas, herkend.

Alle gegevens die het alarmsysteem opslaat, worden gedeeld door middel van een app op je smartphone. Het is nu dus mogelijk om je huis en bezittingen in de gaten te houden, terwijl je op vakantie bent!

Klik op uw provincie op deze landkaart om te weten of u in aanmerking komt voor 40% korting consumentenvergelijker

U kunt ook hier klikken:

Wat zijn de voordelen?

Betrap jij jezelf er wel eens op dat je door je huis aan het lopen bent om nog een extra keer te controleren of je alle deuren en ramen wel hebt gesloten? Dit doe je vaak uit gewoonte en om er helemaal zeker van te zijn dat je niets bent vergeten. Je wilt je natuurlijk niet bang voelen in je eigen huis en zoekt dus naar een betere manier om je gedachten tot rust te laten komen.

Gelukkig is de oplossing hiervoor erg simpel. Door een slim alarmsysteem te bevestigen, kan dit al voor gemoedsrust zorgen. De beveiliging van jouw meest dierbare spullen is onbetaalbaar. En je bent nu ook werkelijk in staat om hier iets aan te doen.

Je huis beschermen tegen inbrekers is een van de belangrijkste voordelen van een alarmsysteem. Wat veel mensen niet weten, is dat slimme alarmsystemen ook als een brandalarm fungeren en daarnaast lekkages kunnen detecteren.

Je moet nu wel heel gek zijn als je nu geen alarmsysteem overweegt.

Iedereen koopt intelligente alarmen

Twijfel je toch nog na deze uitleg? Vraag dan eens iemand die een slim alarmsysteem heeft geïnstalleerd en ze zullen je vertellen dat ze niet meer zonder dit handige apparaat kunnen.

Als je je dierbaren en je huis wilt beschermen tegen brand, inbrekers en waterlekken, en daarnaast ook nog eens geld wil besparen, vergelijk dan het massale netwerk aan lokale leveranciers van beveiligingssystemen hieronder.

Hoe kan ik mijn familie en mijn huis beschermen?

Wanneer je nog niet helemaal gerust bent, kun je je huis 24/7 tegen inbrekers beschermen met behulp van een alarmsysteem. Deze nieuwe systemen garanderen je bescherming terwijl je zelf niet thuis bent, en misschien wel het belangrijkste, terwijl je zelf ligt te slapen.

Deze nieuwe systemen bieden niet alleen totale gemoedsrust, maar zijn ook nog eens een effectieve manier om inbrekers af te schrikken en zijn daarnaast in staat om brand en gaslekken te bespeuren.

Verisure geeft je de mogelijkheid om het grote aanbod aan alarmsysteem leveranciers te vergelijken. Op deze manier kun je een systeem kiezen dat het beste bij je past. Zij geven nu tijdelijk 40% korting.

Om van de 40% korting gebruik te maken volgen hier de stappen:

Stap 1: Klik op uw locatie op de kaart
Stap 2: Beantwoord enkele simpele vragen
Stap 3: Ontvang op een GRATIS en vrijblijvende offerte op maat

 

Steeds meer Nederlanders ‘vergeten’ uitvaartverzekering af te sluiten

Lieke No Comments
  Nieuws

Wanneer iemand in Nederland komt te overlijden terwijl deze geen uitvaartverzekering heeft, worden de kosten meestal betaald door de nabestaanden. De nabestaanden zijn hierbij dus als het ware verplicht om de uitvaart te betalen. De prijs van een gemiddelde uitvaart was in 2017 rond de 7.000 euro. Door deze absurd hoge bedragen, kunnen veel nabestaanden hierdoor in de financiële problemen raken.

Zo’n 90% van de Nederlanders ziet het afsluiten van een uitvaartverzekering dan ook als zijn of haar morele plicht. Tegenwoordig kan dit online erg snel geregeld worden bij verschillende bekende uitvaartverzekeraars.

Wat is een uitvaartverzekering?

Het overlijden van een dierbare krijgt hierdoor dus niet alleen een emotionele gebeurtenis, maar er ontstaan ook een hoop financiële consequenties. Bereken via de uitvaartkostencalculator van o.a. Monuta heel eenvoudig hoeveel jouw uitvaart op basis van jouw wensen kost. Dit is dan ook de reden van het ontstaan van uitvaartverzekeringen.

“Grootste uitvaartverzekeraar in Nederland is Yarden.  Gemiddelde premie ca. 8,39 per maand. Kinderen zijn gratis meeverzekerd.”

Een uitvaartverzekering is in zekere zin bijzonder omdat het de enige verzekeringen zijn waarvan je zeker weet dat ze ze ooit uit zullen keren. Hierbij gaat het niet om het risico van overlijden, maar om de zekerheid dat de uitvaart betaald kan worden en dat dus een van de nabestaanden toegang zal krijgen tot de rekening. Door maandelijks een klein bedrag te storten als verzekeringspremie heb je de zekerheid dat de kosten voor jouw uitvaart en/of van de uitvaart van je naaste familieleden betaald zullen worden.

Voor wie is een uitvaartverzekering belangrijk?

Iedereen kan een uitvaartverzekering afsluiten bij verschillende uitvaartverzekeraars. Je kunt dit ook doen voor een ander, dat geldt voor zowel kinderen als ouderen. In Nederland is het afsluiten van een uitvaartverzekering niet verplicht, dit is bij een zorgverzekering bijvoorbeeld wel verplicht. Toch heeft zo’n 70% van de Nederlands wel een betreffende verzekering voor hun uitvaart afgesloten.

“Om nabestaanden niet met de financiële gevolgen van een begrafenis op te zadelen ziet zelfs ruim 90 % van de Nederlandse volwassenen het als een morele plicht om een uitvaartverzekering af te sluiten.”

Uitvaartverzekering voor uw kinderen

Het laatste waar je aan wilt denken is aan het overlijden van jouw kind. Dit is misschien wel het ergste wat je als ouder kan overkomen. Toch is het verstandig om na te denken over een uitvaartverzekering. U voorkomt hiermee dat de gehele uitvaart zelf door u betaald moet worden.

Bij sommige uitvaartverzekeraars (o.a. Yarden) zijn kinderen zelfs gratis meeverzekerd! Andere uitvaartverzekeraars rekenen een kinderpremie als kind(eren) worden meeverzekerd. Op latere leeftijd kan deze verzekering dan met dezelfde dekking door je kinderen worden overgenomen.

Uitvaartverzekering kiezen

Voor veel mensen klinkt het afsluiten van een voordelige uitvaartverzekering als een vervelende of lastige klas. Toch is het zoeken van de juiste uitvaartverzekering al met slechts enkele stappen voltooid! Tegenwoordig gaat alles online en je hebt het binnen 5 minuten eigenlijk al geregeld.

  

Uitvaartverzekering voor senioren

Het vergelijken van een uitvaartverzekering voor senioren is een lastig onderwerp omdat niet alle uitvaartverzekeraars senioren willen verzekeren. Ouderen hebben namelijk een grotere kans om eerder te overlijden dan jonge mensen. Dit is dan ook de reden dat de meeste verzekeraars vaak alleen mensen onder de 70 jaar en sommigen zelfs alleen maar onder de 65 jaar willen verzekeren. Mocht je als senior je willen verzekeren kan dat o.a. bij Yarden en Monuta.

Een paar verzekeraars accepteren wel senioren. Je moet hierbij wel rekening houden met het feit dat uw premie hoger uitvalt dan wanneer u de verzekering al op jongere leeftijd had afgesloten. De verzekeraar loopt namelijk een groter risico op uitkeren dan bij jongere mensen.

Te jong voor een uitvaartverzekering?

De meeste mensen zijn (gelukkig) nog niet bezig met hun eigen overlijden. Zeker niet wanneer je te jong bent. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met het afsluiten van je uitvaartverzekering. Bij hen geldt namelijk; hoe jonger je bent, hoe lager de premie! Een aantal verzekeraars geven zelfs hoge kortingen aan jongere mensen. Het risico dat een jonger iemand overlijdt is namelijk een stuk kleiner dan wanneer iemand ouder is. Als jongeren een uitvaartverzekering afsluiten kan o.a. hier en hier.

22 september 2018 Advertorial

Gek maar slim. Deze truc levert je direct geld op. Je hoeft zelf niets te doen!

admin No Comments
  Uncategorized

Wanneer u al langer dan 1 jaar bij dezelfde energieleverancier klant bent heeft u zeer waarschijnlijk een veel te hoog energietarief. Daardoor betaalt u meer dan nodig is, dit bedrag kan makkelijk oplopen tot wel € 490,00 per jaar. In dit artikel geven we u de meest belangrijke tip die u kunt gebruiken om gemakkelijk te besparen op uw energiekosten.

energiekosten besparen

 

Vergelijk ieder jaar energietarieven
Huishoudens die bijna nooit of nooit hun energietarieven vergelijken schuiven de energiemaatschappijen en belastingdienst honderden miljoenen per jaar extra toe.

Dit is dan ook de reden dat energiemaatschappijen liever niet willen dat u regelmatig controleert of uw energietarief te hoog is. Want zolang u als klant niets doet, kunnen zij stilzwijgend het hogere tarief blijven berekenen.

U kunt tegenwoordig heel eenvoudig een lager energietarief krijgen zonder hier veel voor te doen. Een van de meest gebruikte manieren is om gebruik te maken van onze gratis energievergelijk-service. Hiermee kan ieder huishouden in Nederland een gratis tariefcontrole doen.

Voordelen van onze service:

✔ Betrouwbaar en snel vergelijken
✔ Eenvoudig en snel afsluiten
✔ Klantbeoordeling: 9.4

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens hier invullen en wij checken voor u of u op dit moment teveel betaalt, welke energiemaatschappij het beste bij uw energieverbruik past en hoeveel u kunt besparen. Wij hebben inmiddels al voor meer dan 100.000 euro’s bespaard!

consumentenvergelijker

Onze bespaarservice is geheel gratis en levert huishoudens tot wel €490,00 euro per jaar op. Het is dus altijd slim om een tariefcontrole te doen want dit houdt u, maar ook de energiemaatschappij scherp.

Onze consumentenservice is tot het einde van het jaar in elke gemeente in Nederland actief.

 

KLIK EN BESPAAR DIRECT TOT € 495

zorgverzekering vergelijken, abonnementen vergelijken

Vergelijk ja of nee?

admin No Comments
  Nieuws

Vergelijken en de juiste deal vinden is nog niet zo gemakkelijk als het klinkt. Natuurlijk weet je als geen ander dat je geen appels met peren moet vergelijken, maar wat nou als je van aanbieder wilt veranderen? Is een lijstje met voor en nadelen dan genoeg? Of moet je verder kijken dan je neus lang is? Misschien zit je eigenlijk toch wel prima waar je nu zit? Ik hoor je al denken; wat een gedoe! Door gebruik te maken van de slimme vergelijkers op onze website heb je binnen no-time een goed overzicht van de aanbieders die je mogelijk iets beter kunnen bieden. Probeer het, het is gratis!

Je kunt  bij ons gebruik maken van de volgende diensten:

Theme Tweaker by Unreal