Met dit kleine apparaat kunt u uw huis met uw smartphone beveiligen

Met dit kleine apparaat kunt u uw huis met uw smartphone beveiligen

Lieke No Comment
Nieuws

Wist je dat er iedere 3 minuten ergens in Nederland een inbraak gepleegd wordt? En wist je dat de meeste woninginbraken niet in dure wijken gepleegd worden maar juist bij normale (rijtjes)woningen? Reden genoeg om je eens te verdiepen in hoe je jouw huis en eigendommen beter kan beveiligen.

Is jouw huis veilig genoeg?

“Ik dacht dat een slim alarmsysteem alleen maar betaalbaar was voor rijke mensen, dit bleek absoluut niet waar te zijn.”

Wat is een slim alarmsysteem?
Voor veel mensen ziet een alarmsysteem eruit als een kleine, elektronische doos die op de muur van je huis zit.

Toch is dit kleine apparaatje veel meer dan slechts een doosje: zo bevat het sensoren bij ieder toegangspunt tot jouw huis. En worden alle geluiden, zelfs het geluid van brekend glas, herkend.

Alle gegevens die het alarmsysteem opslaat, worden gedeeld door middel van een app op je smartphone. Het is nu dus mogelijk om je huis en bezittingen in de gaten te houden, terwijl je op vakantie bent!

Klik op uw provincie op deze landkaart om te weten of u in aanmerking komt voor 40% korting consumentenvergelijker

U kunt ook hier klikken:

Wat zijn de voordelen?

Betrap jij jezelf er wel eens op dat je door je huis aan het lopen bent om nog een extra keer te controleren of je alle deuren en ramen wel hebt gesloten? Dit doe je vaak uit gewoonte en om er helemaal zeker van te zijn dat je niets bent vergeten. Je wilt je natuurlijk niet bang voelen in je eigen huis en zoekt dus naar een betere manier om je gedachten tot rust te laten komen.

Gelukkig is de oplossing hiervoor erg simpel. Door een slim alarmsysteem te bevestigen, kan dit al voor gemoedsrust zorgen. De beveiliging van jouw meest dierbare spullen is onbetaalbaar. En je bent nu ook werkelijk in staat om hier iets aan te doen.

Je huis beschermen tegen inbrekers is een van de belangrijkste voordelen van een alarmsysteem. Wat veel mensen niet weten, is dat slimme alarmsystemen ook als een brandalarm fungeren en daarnaast lekkages kunnen detecteren.

Je moet nu wel heel gek zijn als je nu geen alarmsysteem overweegt.

Iedereen koopt intelligente alarmen

Twijfel je toch nog na deze uitleg? Vraag dan eens iemand die een slim alarmsysteem heeft geïnstalleerd en ze zullen je vertellen dat ze niet meer zonder dit handige apparaat kunnen.

Als je je dierbaren en je huis wilt beschermen tegen brand, inbrekers en waterlekken, en daarnaast ook nog eens geld wil besparen, vergelijk dan het massale netwerk aan lokale leveranciers van beveiligingssystemen hieronder.

Hoe kan ik mijn familie en mijn huis beschermen?

Wanneer je nog niet helemaal gerust bent, kun je je huis 24/7 tegen inbrekers beschermen met behulp van een alarmsysteem. Deze nieuwe systemen garanderen je bescherming terwijl je zelf niet thuis bent, en misschien wel het belangrijkste, terwijl je zelf ligt te slapen.

Deze nieuwe systemen bieden niet alleen totale gemoedsrust, maar zijn ook nog eens een effectieve manier om inbrekers af te schrikken en zijn daarnaast in staat om brand en gaslekken te bespeuren.

Verisure geeft je de mogelijkheid om het grote aanbod aan alarmsysteem leveranciers te vergelijken. Op deze manier kun je een systeem kiezen dat het beste bij je past. Zij geven nu tijdelijk 40% korting.

Om van de 40% korting gebruik te maken volgen hier de stappen:

Stap 1: Klik op uw locatie op de kaart
Stap 2: Beantwoord enkele simpele vragen
Stap 3: Ontvang op een GRATIS en vrijblijvende offerte op maat

 

Geef een reactie

Theme Tweaker by Unreal