Veelgestelde vragen

Het is de missie van onze website om jou te helpen bij het vinden van de best mogelijke deal voor een verzekeringen en abonnementen. Wat wij voor je doen:

  • We helpen je bij het vergelijken van alle opties: op onze website kun je gemakkelijk jouw gegevens invullen waarbij de tool voor u de beste optie uitrekent. Voor elke dienst kun je verschillende opties bekijken.
  • We helpen je bij het vergelijken van verzekeringen en abonnementen: je kunt aanbieders vergelijken op prijs, levertijden, en alle mogelijkheden. De laagste prijs wordt het hoogst weergegeven in de resultaten. 

Nee, wij zijn geen webwinkel. Op onze website kun je producten, bedrijven en prijzen vergelijken. De dienst afnemen doe je bij het bedrijf zelf. Mocht je na het afsluiten vragen hebben dan kun je die stellen aan de leverancier.

Welke specificaties belangrijk zijn, hangt af van het type product. De filters aan de linkerkant van de pagina en de informatie bovenaan de pagina van een categoriepagina geven je een goede indicatie van waar je op kunt letten. Een andere manier om belangrijke punten te vinden is het lezen van de beoordelingen die andere bezoekers over het product hebben geschreven. We nodigen je graag uit om ook een beoordeling te schrijven als je een nieuw product hebt gekocht. Met deze beoordeling help je andere bezoekers enorm bij het maken van een betere vergelijking!

Consumentenvergelijker.nl biedt uitsluitend de vergelijkers aan. Wij geven inhoudelijk géén advies, we kunnen je uiteraard wel op weg helpen over hoe de vergelijker te gebruiken.

De vergelijkers zijn geen eigendom van consumentenvergelijker.nl maar worden door derde partijen gefaciliteerd.

Als je de dienst hebt gevonden die je wilt afnemen, klik dan door naar de website van de webwinkel en bestel de dienst daar.

Als de dienst niet is wat je er van veracht, neem dan contact op met de winkel waar je het product hebt afgenomen. Bewaar altijd de factuur van je bestelling (ook als het een e-mail is). Dit bewijs heb je nodig als je de dienst wilt annuleren. 

Een veilige betaalmethode gebruikt altijd het https-protocol om jouw gegevens naar de website te sturen. Houd daarom altijd goed de url-balk in de gaten en bekijk of de url begint met ‘https’. Daarnaast kun je nog controleren of er een veiligheidsslotje onderin je browser staat.

Als je een klacht hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via
het contactformulier.

Theme Tweaker by Unreal